"Правий сектор" знімає блокаду Криму

Вівторок, 8 грудня 2015, 08:27

"Правий сектор" заявляє про припинення блокади Криму через рішення Меджлісу кримськотатарського народу пустити на півострів електрику через одну з ЛЕП.

Про це йдеться у заяві Правого сектору.

"Остання заява Меджлісу кримськотатарського народу, яка не була узгоджена з нами та іншими представниками громадських організацій, добровольчих батальйонів та патріотичних рухів, що входять до штабу "Кримського майдану" на чолі з Ленуром Іслямовим, спрямована на поступки як зовнішнім, так і внутрішнім ворогам України", - вважають у ПС.

"Відновлення постачання електроенергії по одній із ЛЕП, яка безпосередньо веде на завод пропутінського олігарха Фірташа, трактується нами як черговий антиукраїнський крок нинішнього режиму та загравання з нашими ворогами деяких наших партнерів та союзників", - додали у Правому секторі.

Водночас в організації заявили, що бойові підрозділи будуть направлені на підсилення збройних сил на лінії розмежування з Кримом через концентрацію великої кількості військової техніки та людського ресурсу в близькій відстані від контрольно-пропускних пунктів українських військових та активістів кримської блокади.

"За таких обставин "Правий сектор" припиняє свою роботу на блокаді в рамках "Кримського майдану", натомість наші бойові підрозділи будуть направлені на підсилення бійців ЗСУ, які обороняють українські кордони на лінії розмежування з окупованим Кримом", - сказано в заяві ПС.

"Правий сектор" залишає за собою право контролю та допомоги в подальшому розвитку даної акції на різних рівнях і всіма доступними методами, зокрема шляхом тиску на чинну владу. В Центральному штабі "Кримського майдану" друг "Хорват" залишається діючим представником НВР ПС" – додали в організації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News