Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава СК РФ виступає за смертну кару

Середа, 9 грудня 2015, 12:09

Глава Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін виступає за повернення смертної кари для вбивць.

Про це він заявив, виступаючи на заході пам'яті 13-річного жителя Удмуртії Андрія Касимова, який загинув, захищаючи від рук педофіла свою сестру, повідомляє "Интерфакс".

"Ліберали починають міркувати: потрібна смертна кара – не потрібна, що вище, що краще, що по-християнськи, що не по-християнськи", - зазначив Бастрикін.

"Я особисто виступаю за смертну кару, насамперед як людина. Я вважаюся, що людям, які роблять такі тяжкі злочини, не місце на землі", - заявив глава СК РФ

"Я не боюся критики, коли починають критикувати мене чи тих, хто такі думки висловлює. Не треба лицемірити. Зло має бути покараним. Забрав чуже життя, тим більше життя дитини, – заплатиш своїм", - додав він.

Бастрикін зазначив, що працює в правоохоронних органах з 1975 року і зі свого досвіду знає, що такі люди "через усе переступлять, вони не переступлять лише через власне життя".

"І скільки я пам'ятаю випадків, коли бандити, терористи в 1990-ті роки просили лише про одне: "збережіть мені життя". А коли їм нагадували, що вони забрали чужі життя, та й не одне, вони починали ридати й просити про милість", - сказав голова СК РФ.

"Але ми живемо в тому світі, у якому живемо, підкоряємося тим законам, які діють. Слідчий комітет завжди підкоряється духу й букві закону", - додав Бастрикін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...