У суботу у зоні АТО бойовики стріляли по цивільних. Загинув офіцер

Субота, 9 січня 2016, 18:46

У суботу, 9 січня, бойовики не припинили обстріли позицій сил АТО: з початку доби зафіксовано  15 епізодів порушень противником режиму "повної тиші".

Як повідомили у прес-центрі АТО, найскладнішою ситуація була біля н.п. Зайцеве та Майорськ. 

Зокрема, бойовики неодноразово обстрілювали бійців АТО та місцевих мешканців зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів. Під вогонь бойовиків потрапив цивільний автомобіль, в результаті цього була поранена місцева мешканка. 

"Наслідки могли б бути набагато гіршими, якби вчасно не зреагував один із співробітників Нацполіції України, який опинився неподалік. Ризикуючи життям, офіцер зробив все можливе, щоб зупинити та вивести автомобіль з лінії вогню. Водночас, бойовики цілили безпосередньо в цивільних.  Порятунок людей коштував капітану Нацполіції життя - його поцілила куля загарбників", - повідомили у штабі АТО.

Окрім того з боку Донецького аеропорту та північних околиць Донецька бойовики зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем вели вогонь по силах АТО в районі Опитного, Пісків та південніше Авдіївки.

Також один p опорних пунктів біля Новгородського бойовики обстріляли з озброєння БМП. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування