Кадиров запостив відео з Касьяновим "під прицілом"

Понеділок, 1 лютого 2016, 07:37

Глава Чечні Рамзан Кадиров опублікував у своєму Instagram відео, на якому присутній лідер партії "Парнас" Михайло Касьянов, якого нібито видно в приціл.

Про це повідомляє Новая газета.

"Касьянов приїхав до Страсбурга за грошима для російської опозиції". Хто не зрозумів, той зрозуміє", - йдеться у підписі до публікації.

На відео, на якому крім Михайла Касьянова також присутній журналіст Володимир Кара-Мурза, Кадиров наклав фільтр, який зображає "оптичний приціл гвинтівки".

Заступник голови "Парнасу" Ілля Яшин заявив, що відео з Касьяновим "під прицілом" є "прямою загрозою вбивством".

Повна версія відеозапису була опублікована 26 січня на сайті телеканалу Lifenews. Відзначається, що відео надіслали очевидці через мобільний додаток.

Раніше 22 січня, в столиці Чечні пройшла багатотисячна акція на підтримку лідера республіки Рамзана Кадирова проти "п'ятої колони" - лібералів, які критикують діючу владу.

Учасники акції вийшли з плакатами проти деяких ключових, на їхню думку, осіб в опозиції.

У січні Кадиров заявив, що несистемна опозиція намагається розхитати ситуацію в Росії. На його думку, "до таких людей потрібно ставитися як до ворогів народу, як до зрадників. У них немає нічого святого", а також він закликав за всією суворістю карати людей" за підривну діяльність".

Заяву Кадирова розкритикували низка правозахисників і громадських діячів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...