Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російські ЗМІ опублікували подробиці з життя старшої дочки Путіна

Понеділок, 1 лютого 2016, 08:23

Російські ЗМІ опублікували подробиці про старшу доньку президента РФ Володимира Путіна - Марію Фаасен, про яку раніше не було практично нічого відомо.

За інформацією російського видання The New Times, Марія Фаасен живе в Москві на Новінському бульварі, по сусідству з посольством США в семиповерховому будинку.

За словами мешканців, суворий пропускний режим в житловому будинку ввели після появи молодої блондинки, яка пересувається на джипі з мигалкою і в оточенні охоронців.

 

Дата народження блондинки повністю збігається з установочними даними старшої дочки президента Марії. До неї сек'юріті в штатському шанобливо звертаються "Марія Володимирівна". Також повідомляється, що прізвище таємничої блондинки Воронцова і раніше вона вчилася в МДУ.

За даними джерел, до того як стати Воронцовою, колишня студентка МДУ користувалася документами ще на чотири прізвища.

На офіційному сайті МДУ зазначено, що з 2006 по 2011 рік на факультеті фундаментальної медицини навчалася студентка Марія Володимирівна Воронцова, а її колишні однокурсники виклали в інтернеті десятки фотографій, зроблених в аудиторіях і на студентських вечірках.

Марія веде життя вельми забезпеченої леді: багато подорожує по світу, катається на дорогих яхтах і наймає за кордоном педагогів.

Наприклад, на мегаяхті класу люкс Aria в компанії подруг студентка Маша зробила круїз Середземним морем з заходом у Монте-Карло, Італію, Францію та Іспанію. Оренда яхти разом з екіпажем коштує від € 35 до 45 тис. На тиждень (€ 8 170 - на добу).

 

А в Японії Марія, супроводжувана перекладачем з Голландії, брала уроки японської писемності і танців. Після того як журналіст зв'язався з подругою Марії, вона видалила свою сторінку в інтернеті.

Марія закінчила МДУ в 2011 році з червоним дипломом. Тема диплома: "Ростові і метаболічні ефекти рекомбінантного гормону росту при лікуванні у дітей з ідіопатичною низькорослістю". Науковим керівником студентки М.В. Воронцової був академік Іван Іванович Дєдов. Потім вона стала аспіранткою в інституті Дєдова.

ЗМІ вже писали, що старша дочка президента одружена з голландським бізнесменом Йоррітом Йоостен Фаассеном і носить його прізвище. У ВАТ "Газпром" він і почав працювати з 2007 року на посаді "директора з розвитку бізнесу".

 

До цього часу він вже був знайомий з Марією Путіною: ймовірно, цим і пояснюється його працевлаштування в "Газпром". Останнє з відомих нам місць роботи Йорріта Фаассена - заступник голови ради директорів консалтингової компанії "МЕФ Аудит".

Приблизно півроку тому прізвище Фаассен зникло з сайту "МЕФ Аудит". Приблизно тоді ж сусіди по будинку біля американського посольства та Музею Ф.І. Шаляпіна перестали бачити Марію. Судячи з викладених в мережі відео вона народила дочку і стала кандидатом медичних наук Марією Фаассен.

Крім виховання дочки і роботи в ЕНЦ пані Фаассен активно бере участь у благодійному проекті "Альфа-Ендо". Проект фінансується "Альфа-Груп" і спільно з Фондом підтримки та розвитку філантропії "КАФ" допомагає дітям із захворюваннями ендокринної системи. Ще вона читає лекції в студентському клубі МДУ "Майбутній доктор", причому студентам під час виступу не дозволяють знімати її на телефон.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування