Геращенко просить з'ясувати, як поплічник бойовиків опинився в Києві

Середа, 3 лютого 2016, 15:50

Депутат від "Народного фронту" член колегії МВС Антон Геращенко звернувся в Службу безпеки і Національну поліцію з вимогою оголосити в розшук і затримати пособника лідера луганських бойовиків Сергія Корсунського.

Про це він пише на своїй сторінці в Facebook в середу.

"Я звернувся до Служби безпеки України та в Національну поліцію з вимогою затримати дана особа за фактом участі в незаконних збройних формуваннях за ст. 260 кримінального кодексу України, статті 294 - організація масових заворушень і захоплення громадських будівель, ст. 258 - тероризм, а також перевірити його на предмет причетності до скоєння інших тяжких злочинів, у тому числі замаху на вбивство відомого луганського адвоката Ігоря Чудовського у квітні 2014 ", - пише він.

Також депутат цікавиться, через який пропускний пункт, Корсунський потрапив на територію, підконтрольну Україні, і як він отримав перепустку на в'їзд із зони АТО.

Геращенко звернувся до всіх громадян, у яких є інформація про терористів, сепаратистів та інших небезпечних злочинців, повідомляти про них на гарячу лінію СБУ - 0800501482 або за номером 102.

Нардеп виклав фотографію Корсунського і попросив громадян, яким відомо про його місцезнаходження, повідомити про це в поліцію або СБУ.

 

Раніше активісти в одному з кафе Києва зняли відео, де зафіксували Сергія Корсунського, який разом з лідером луганських терористів Болотовим організовував захоплення Луганської ОДА у квітні 2014 року.

При зйомках Корсунський показав довідку за підписом колишнього заступника начальника УВС Луганської області Усманова про те, що "по ньому немає кримінальних проваджень в якості аргументу, чому він вільно пересувається територією України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування