Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики увечері стріляли "Градом" з Комінтернового — прес-центр АТО

Середа, 3 лютого 2016, 21:49

Бойовики, застосовуючи "Град", у середу із селища Комінтернове стріляли в бік населеного пункту Саханка.

Про це у середу ввечері повідомив прес-центр АТО.

"На Маріупольському напрямку з селища Комінтернового, яке перебуває в так званій "сірій зоні", та наприкінці минулого року було захоплено російськими найманцями, сьогодні з 16 до 17 години були здійснені обстріли з 122-мм РСЗВ "Град" в сторону населеного пункту Саханка", - сказано у повідомленні.

Окрім того, згідно з інформацією, з 16.05 до 16.22 з Комінтернового проросійські бойовики гатили в бік селища Октябр з мінометів калібру 120-мм, зенітної установки та протитанкового ракетного комплексу.

"В обох випадках ці провокативні обстріли проводилися з метою звинувачення сил АТО в порушенні Мінських домовленостей", - зазначили у прес-центрі АТО.

Також, відповідно до оперативних даних, на територію самопроголошеної "ЛНР" прибули куратори з РФ.

"Разом з ними прибула група офіцерів ГШ РФ з метою перевірити системи оперативної та бойової підготовки незаконних збройних формувань", - повідомили у прес-центрі АТО.

"В рамках заходів перевірки з метою демонстрації власного бойового вишколу, бойовиками незаконних збройних формувань всупереч Мінським домовленостям в напрямку Трьохізбенки було випущено 60 мін з мінометів калібру 82 мм", - сказано у повідомленні.

Водночас, згідно з інформацією, здійснювався прицільний обстріл позицій Збройних Сил України з боку Красного Лиману із АГС, крупнокаліберних кулеметів и 82мм мінометів.

У Станиці Луганській також зафіксовані постріли з 120 мм міномету з боку Ніколаєвки.

"Цей "показовий виступ" відбувався з 19.00 до 20.00 години. Слід зазначити, що дані обстріли були проведені навмисно, для демонстрації своїм кремлівським господарям готовності будь-якої миті продовжити ескалацію конфлікту на Донбасі", - підкреслили у прес-центрі АТО.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...