Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ВМФ Росії почали навчання в Чорному і Каспійському морях

Вівторок, 9 лютого 2016, 06:42

Російські військові кораблі в рамках перевірки боєготовності військ Південного військового округу відпрацьовують пошук підводних човнів умовного противника і мін в Чорному і Каспійському морях.

Про це повідомило у вівторок управління прес-служби і інформації Міноборони Росії, передають "РИА Новости".

"В рамках перевірки бойової готовності військ Південного військового округу корабельні нейтральні групи зі складу з'єднань мінно-тральних кораблів, корабельні пошукові ударні групи і корабельні ударні групи Чорноморського флоту і Каспійської флотилії приступили до виконання завдань із забезпечення сприятливого оперативного режиму в морських районах Чорного і Каспійського морів", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, корабельні нейтральні групи відпрацьовують пошук мін і мінних постановок, взаємодіючи з літаками морської авіації, в тому числі відпрацьовуються пошук і тралення мін з використанням електромагнітних, акустичних та контактних тралів. При цьому пошук і тралення мін ведуться в фарватерах на виході з баз за маршрутами переходу і розгортання різнорідних угруповань кораблів, корабельних ударних і пошукових ударних груп.

Відзначається, що Південний військовий округу РФ охоплює Південний, Північно-Кавказький і Кримський федеральні округи, а також Чорноморський флот і Каспійську флотилію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...