Кольченка знайшли в колонії №6

Вівторок, 1 березня 2016, 10:14

Український заручник Олександр Кольченко, якого засудили до 10 років за вигаданим звинуваченням, буде відбувати покарання в Копейську Челябінської області.

Про це повідомив журналіст Антон Наумлюк у своєму Facebook з посиланням на російського активіста і журналіста Яну Гончарову.

"Розумниця Yana Goncharova знайшла Сашу Кольченка. Він відбуватиме покарання у ВК-6 Копейська. Пишіть йому листи через РосУзнік", - повідомив він.

Як відомо, російська влада звинуватила кримчан Сенцова і Кольченка в створенні осередку забороненого в Росії "Правого сектора", підпалі офісів "Російської громади Криму" і партії "Єдина Росія" в Сімферополі, а також у підготовці вибуху пам'ятника Леніну.

Сенцов і Кольченко звинувачення заперечують, Сенцов на суді розповів, що співробітники ФСБ катували його, щоб вибити потрібні їм свідчення.

Сенцова засудили до 20 років, Кольченка - до 10 років в колонії строгого режиму.

Пізніше Верховний суд РФ ухвалив рішення залишити без змін вироки Сенцову  і Кольченку, засудженим у справі про підготовку теракту в Криму на 20 років і на 10 років колонії суворого режиму відповідно.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування