Главу Нацполіції Вінницької області перевіряють на сепаратизм

П'ятниця, 4 березня 2016, 20:13

Керівництво Нацполіції України проводить службове розслідування щодо глави ГУ Нацполіції у Вінницькій області Антона Шевцова, якого підозрюють у сепаратизмі.

Як заявила глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, перевірку також проведе СБУ.

"Я думаю, що перевірка буде абсолютно відкритою. Коли вони (СБУ) перевірятимуть, і ми - під час нашого службового розслідування - всі матеріали будуть відкритими", - сказала вона в ефірі 5 каналу.

Глава Нацполіції України висловила надію, що найближчим часом громадськість отримає офіційну відповідь щодо цього інциденту.

Вона також нагадала, що переатестація до Вінниці поки що не дійшла - переатестацію пройшли тільки п'ять областей "і зараз закінчуємо в Одесі, в Миколаївській області".

Також Деканоїдзе заявила, що Національній поліції бракує кадрів.

"Кадровий голод є. Тому що є дві сторони медалі. Перша сторона - це коли ми вимагаємо дуже високих професійних стандартів, вимагаємо, щоб вони були чесними, тому що корупція в правоохоронній системі - це реально велика проблема. Ми говоримо, що вони повинні бути професіоналами, але в той же час ми повинні подивитися на їхні зарплати", - підкреслила глава Нацполіції.

Наприкінці лютого користувачі соцмереж розшукали і виклали спільну фотографію Шевцова з російським боксером і депутатом Миколою Валуєвим, фото на тлі будівлі з російським прапором, а також фотографії його сина на тлі російської окупаційної техніки в Криму.

Після цього начальник ГУ Нацполіції у Вінницькій області заявив, що готовий пройти тест на поліграфі для того, щоб зняти звинувачення проти нього і його сім'ї в сепаратизмі.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News