Кива знову не з'явився на атестацію

П'ятниця, 1 квітня 2016, 16:17

Начальник Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Кива не з'явився у п'ятницю на атестаційне тестування.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Як пояснили в Центрі рекрутингу Нацполіції, 1 квітня мало відбутися одразу два тестування. О 12.00 Ківа мав прийти тестування з професійних навичок, а пізніше психологічне тестування, але на жоден з цих тестів Кива не з'явився. 

У Центрі зазначили, що за правилами проходження тесту, якщо особа не з'являється на перше тестування, то на друге вона не допускається, але на начальника Департаменту протидії наркозлочинності чекали і на 14.30.

У Центрі рекрутингу додали, що зазвичай до 30 осіб на день проходять таке тестування, проте на п'ятницю був зареєстрований лише Кива.

Зазначається, що інформація від начальника Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції щодо того, чому він не з'явився на тестування, не надходила.  

Як повідомлялося, начальник Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Ілля Кива не пройшов переатестацію у нову поліцію.

Йому було призначено дату проходження переатестації, але він не з'явився посилаючись на те, що на той час він перебував на лікарняному. 

У свою чергу глава МВС Арсен Аваков заявляв, що глава Департаменту МВС із боротьби з наркозлочинністю Ілля Кива пройде переатестацію, "коли настане необхідність".  

Кива відомий своїми скандальними заявами. Зокрема у відповідь на те, чи готовий він пройти поліграф, чиновник поцікавився, чи готовий поліграф "пройти його". Також Кива допустив покарання підозрюваних поза судом.

Після зриву Фестивалю рівності у Львові голова департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції опублікував на своїй сторінці у Facebook уривок зі Старого заповіту, який закликає карати представників сексменшин смертю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування