Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Європарламенті представлять доповідь про злочини РФ на Донбасі

Вівторок, 5 квітня 2016, 06:08

В Європарламенті у вівторок, 5 квітня, відбудеться конференція, під час якої буде представлено доповідь про злочини Росії на Донбасі в 2014 році.

Про це повідомила депутат Сейму, заступник голови комісії нижньої палати польського парламенту у закордонних справах Малгожата Госевська в інтерв'ю "Укрінформу".

"5 квітня в рамках конференції в Європарламенті відбудеться широка презентація доповіді для депутатів Європарламенту, представників неурядових організацій, журналістів, діячів прав людини", - заявила вона.

Вона додала, що головним організатором цієї презентації є депутат Європарламенту від правлячої в Польщі партії "Право і Справедливість" Анна Фотига.

Після презентації доповіді в Європарламенті Госевська в другій половині квітня планує передати показання про злочини росіян на Донбасі в Міжнародний кримінальний суд в Гаазі.

За її словами, планується також серія презентацій доповіді про злочини Росії на Донбасі в національних парламентах країн ЄС. Йдеться про балтійські країни, Чехію, Словаччиню, а також, можливо, ряді країн Заходу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування