Пробіг путінських байкерів не впустили до Польщі

Неділя, 1 травня 2016, 16:04

Мотоциклісти російського клубу "Нічні вовки", які здійснюють мотопробіг "Дороги Перемоги - на Берлін", не змогли перетнути білорусько-польський кордон.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на главу найбільшого польського мотоклубу "Катинський рейд" Віктора Венгжина. 

"Нікого не пропустили. Ми чекаємо на офіційну інформацію прикордонної з поясненнями", - сказав він. 

За неофіційною інформацією, польський кордон не вдалося перетнути навіть тим учасникам пробігу, які мали паспорти країн ЄС. 

Як повідомив керівник пробігу Андрій Бобровський, раніше на польську територію вже прибули кілька байкерів, які продовжать мотопробіг.

На польському боці мотоциклістів зустрічали кілька десятків байкерів зі Словаччини, Чехії, Німеччини, та представники польського мотоклубу "Катинський рейд". Найближчим часом колона вирушить до Варшави, щоб покласти вінки біля пам'ятника Невідомому солдату та на військово-меморіальному кладовищі радянських воїнів.

Як відомо, 30 квітня до Литви не впустили двох російських мотоциклістів, які намагалися потрапити до Литви через Білорусь.

Аналогічна ситуація склалася наприкінці квітня минулого року:  тоді понад 10 російських мотоциклістів, можливо - членів пропутінського клубу "Нічні вовки", не впустили на територію Литви. Тоді їх не пропустила і Польща.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News