"2 травня" в Одесі: Затримано 5 осіб, сталася сутичка

Понеділок, 2 травня 2016, 14:15

В Одесі в рамках заходів з охорони порядку поліція затримала п'ятьох осіб. 

Про це повідомили в облуправлінні Нацполіції. 

"На Куликовому полі затримано нетверезого чоловіка, який, намагаючись пройти через металошукач-рамку, кидався у бійку до працівників поліції, чим порушив публічний порядок. Правопорушника затримано, триває перевірка", - повідомили в НП.

Згодом у поліції зазначили, що додатково затримано ще чотирьох чоловіків, які порушували публічний порядок на Куликовому полі.

Окрім того, за даними поліції, біля Соборної площі в Одесі сталася сутичка, внаслідок якої одній людині було завдано тілесних ушкоджень.

"До чергової частини Приморського відділу поліції надійшло повідомлення, що представники одного з громадських формувань міста Одеси нібито нанесли тілесні ушкодження 21-річному одеситу. На місце події прибула слідчо-оперативна група", - йдеться у повідомленні.

"В ході встановлення обставин випадку з’ясувалося, що представники громадського об’єднання забезпечували публічний порядок на території обслуговування. 21-річний одесит, який йшов вулицею, побачив активістів та почав тікати. Це здалося підозрілим громадським активістам, тож вони почали затримувати молодика. Від усіх учасників інциденту працівники поліції отримали пояснення. Обставини даного випадку встановлюються", - повідомили у поліції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News