Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат каже, що "азовець" Краснов у критичному стані

П'ятниця, 6 травня 2016, 23:10

Заарештований керівник громадської організації "Громадянський корпус Азов–Крим" Станіслав Краснов знаходиться в критичному стані.

Про це повідомила у п'ятницю його адвокат Любов Скріжалевська, передають Крим.Реалії.

"Стан критичний, небезпечний. Три дні вихідних, і невідомо, що далі буде з ним, нічого неможливо зробити. Пояснювала слідчому, що людина в небезпеці, але той відповів, що його це не цікавить", - сказала Скріжалевська.

За словами адвоката, Краснов продовжує голодування.

Скріжалевська каже, що до нього викликали швидку допомогу від СБУ, вводили глюкозу, але "стан мало покращився, тиск нижче норми, слабке серцебиття".

За її словами Краснова "збираються помістити на психіатричну експертизу".

Інформацію про поганий стан Краснова підтвердила і його дівчина Оксана Шелест.

Як відомо, 26 квітня Шевченківський районний суд Києва продовжив термін тримання під вартою "азовця" Станіслава Краснова до 24 червня.

Краснова звинувачують у державній зраді і підозрюють у зв’язках із громадянином Росії Костянтином Голоскоковим. За даними СБУ, Краснов нібито отримував від російських спецслужб зарплату за надання розвідданих, а такожгроші за організацію терактів в Україні, зокрема біля адмінбудівель у Києві.

Краснов оголосив голодування на знак протесту проти утримання його в СІЗО.Він голодував 13 днів, 3 із них – без води. Але 25 квітня боєць втратив свідомість у залі суду – і після цього припинив сухе голодування.

Краснов був одним із організаторів "громадської блокади" Криму.

У ніч на 28 лютого2016 року СБУ затримала його неподалік с. Чубинське Київської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: