Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Одеса: червоні прапори, колона байкерів, "мінування"

Понеділок, 9 травня 2016, 13:17
Одеса: червоні прапори, колона байкерів, мінування

В Одесі біля пам'ятника Невідомого матроса підняли червоні прапори з назвами полків, які брали участь у Другій світовій війні.

Як повідомляє ЛІГА.net, покласти квіти до вічного вогню зібралося понад тисячу осіб.

Червоні прапори тримали в руках люди літнього віку.

У рамках акції Безсмертний полк учасники акції принесли портрети своїх предків, які брали участь у Другій світовій війні, а також загиблих на Куликовому полі.

Біля Вічного вогню зібрався стихійний мітинг, учасники якого читали вірші й співали військові пісні.

Ті, хто прямував на Куликове поле, скандували: "Одеса – місто герой!", "Бандерівські бєси – геть із Одеси!", "Донбас, ми з тобою!".

Між тим, на Куликовому полі перевіряють інформацію про мінування. Як повідомляє поліція області, сигнал про вибуховий пристрій на площі надійшов у чергову частину Приморського відділку об 11:23.

Згодом одеська поліція повідомила, що у результаті перевірки жодних вибухових пристроїв не виявлено. Поліцейські намагаються встановити, хто надав неправдиві відомості поліції.

У свою чергу, депутат від фракції "Народний фронт" Андрій Левус повідомив, що в Одесі поліція зупинила колону байкерів із червоними прапорами. Люди з прапорами періодично пориваються дістатися на Куликове поле, зазначив він.

Приблизно 200 активістів одеського Майдану прийшли на Алею Слави, щоб покласти квіти до пам'ятника Невідомому матросу.

Як повідомляє "Думская", попри присутність там агресивно налаштованих прихильників Росії, "майданівцям" вдалося без проблем ушанувати пам'ять полеглих у роки Другої світової війни. Вони також виконали гімн України й народну пісню про Путіна.

Опоненти обізвали їх "бандерівськими бісами".

Активістів різних ідеологій розділяла поліція й бійці Нацгвардії.

Між тим, в Одесі пройшов і "вишиванковий марш".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...