Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко зробив "три чітких посили" МВФ і Світовому банку

Субота, 4 червня 2016, 11:31

Україна залишається прихильною реформам, співпраці з Міжнародним валютним фондом  та Світовим банком і відновленню національної економки.

Про це заявив президент України Петро Порошенко на засіданні регіональних груп держав -членів МВФ і СБ у Києві.

"Три чітких посили я хотів би зробити. Перший - Україна і вся моя команда, в тому числі уряд і глава Національного банку України, залишаються віддані подальшиим реформам. Наш основний пріоритет - боротьба з корупцією", - зазначив Порошенко.  

"Другий - це те, що Україна залишається відданою співпраці з МВФ і СБ. Наш план реформ був побудований на підставі ваших порад і експертизи і, як бачите, сьогодні ми стабілізували ситуацію в економіці", - додав президент.

"Третій посил стосується спільного перетворення України. Ми розуміємо, що досягнутий результат не є достатнім. Важливо, щоб люди відчули позитивні зміни. Перехід від макроекономічної стабільності, якої ми вже досягли, до економічного зростання. Наше завдання абсолютно реалістична - зростання ВВП в поточному році на рівні 1,1%, зниження інфляції в наступному році до 8%, як намічено НБУ ", - зазначив глава держави. 

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування