У Києві на Печерську стріляли в чоловіка

П'ятниця, 1 липня 2016, 10:52

У Києві в центрі двоє невідомих на мотоциклах стріляли в машину, поранили 48-річного чоловіка.

Про це повідомляє прес-служба Київської поліції.

"Сьогодні о 8:15 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про вогнепальне поранення чоловіка на Печерській площі столиці. Поліцейські на місці події виявили 48-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями тіла. Бригадою швидкої медичної допомоги потерпілого одразу госпіталізували до лікарняного закладу", - сказано в повідомленні.

"Попередньо встановлено, що потерпілий на власному автомобілі рухався Печерською площею. У цей час двоє невідомих на мотоциклі кілька разів вистрілили в напрямку водія, спричинивши чоловікові вогнепальні поранення грудної клітини, ніг та шиї", - зазначили в поліції.

 
 

На місці події працюють слідчо-оперативні групи міської та районної поліції, експерти-криміналісти, оперативники. Правоохоронці встановлюють свідків та очевидців події і з’ясовують усі обставини скоєного.

Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані у Печерському районному управлінні столичної поліції. Попередньо слідчі кваліфікують цю подію як замах на вбивство.

Крім того, поліція просить про допомогу громадян, які стали свідками збройного нападу, мають відео з автореєстраторів або володіють будь-якої іншою корисною інформацією для слідства.

"Просимо негайно звернутися до Печерського управління поліції (вул. Московська, 30) або зателефонувати на "102", - сказано в повідомленні.

 
 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування