Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Москві скасували фестиваль Outline за кілька годин до початку

Неділя, 3 липня 2016, 03:23

У Москві скасували фестиваль електронної музики Outline, який повинен був пройти на Московському заводі автоматичних ліній і спецстанков в ніч на 3 липня.

Про це пише BBC.

Прокуратура скасувала фестиваль e зв'язку з неузгодженістю з міською владою.

Представники мерії заявили, що організатори фестивалю не виконали вимог щодо пожежної безпеки приміщення.

"Увага! Фестиваль не відбудеться через незалежні від організаторів причинb. Гроші за квитки будуть повернуті", - написали організатори фестивалю в facebook.

При цьому квиток на захід купили понад 10 тисяч осіб, і в попередні два роки він пройшов без складнощів.

Частину виступів організатори намагаються перенести на інші майданчики.

Скасування Outline викликало активне обурення користувачів соцмереж.

"Фестиваль Outline - більше ніж фестиваль, це маніфест сучасної цифрової культури. Його не можна скасувати або заборонити, він в головах і серцях набагато більшого числа людей, ніж тих, хто зумів купити квитки", - написав у facebook Іван Поліський, син засновника "Нікола-Лінивця" Миколи Поліського, організатор "Ночі нових медіа", що проходить в Нікола-Лінивці з 2012 року.

Організатори фестивалю закликали власників квитків не влаштовувати масових зібрань на майданчику фестивалю, побоюючись, що міська влада може угледіти в скупченні людей несанкціонований мітинг.

Третій Outline повинен був початися о 22:00 в Москві (20:00 за Лондоном). На шести сценах на заводській території повинні були виступити The Residents, Soundwalk Collective, Daniel Bell, Byetone, Філіп Горбачов та інші артисти.

Фестиваль Outline проводиться з 2014 року. У перший раз він пройшов на міському звалищі. У минулому році майданчиком для фестивалю стала територія Карачаровского заводу в Москві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування