Батько кандидатки до ЦВК - близький до Шокіна та замішаний у скандалі

Понеділок, 4 липня 2016, 15:21

Кандидат у члени ЦВК Ольга Лотюк є донькою екс-заступника генпрокурора, наближеного до Шокіна, та замішаного у корупційному скандалі щодо продажу майна Міноборони на Печерську Степана Лотюка.

Про це йдеться у сюжеті програми Наші гроші з Денисом Бігусом.  

Під час обшуку у "шокінського" прокурора Олександра Корнійця, як писала "Українська правда", знайшли копії особистих документів екс-генпрокурора Віктора Шокіна та Степана Лотюка. Також Лотюк із Шокіним донині значиться співзасновником "Української асоціації прокурорів".

Про родинний зв’язок Ольги Лотюк та Степана Лотюка стало відомо під час рослідування про виведення у приватну власність майна Міноборони на Печерську, до якого причетні структури Степана Лотюка, йдеться у сюжеті.

 
Ольга Лотюк вивиялась донькою скандального чиновника 
bihus.info

Ольга Лотюк викладає право в університеті Шевченка. На громадських засадах була помічником  нардепа 4 скликання Миколи Оніщука (екс-міністра юстиції) від блоку "За єдину Україну". На виборах в Раду в 2006 ішла від партії "Нова сила" Юрія Збітнєва другим номером у списку, але партія не пройшла. Збітнєва ЗМІ пов'язують із Медведчуком.

Як з’ясували журналісти програми "Наші гроші з Денисом Бігусом", на Ольгу Лотюк зареєстрований "LAND ROVER RANGE ROVER" вартістю $ 50 тис. Раніше на цих номерах "висів" LEXUS IS 250 2008 року

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News