Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада не запрацювала, засідання відклали до четверга

Середа, 6 липня 2016, 10:29

Верховна Рада не змогла розпочати роботу в середу через блокування трибуни, сесійне засідання перенесено на четвер, 7 липня.

"Продовження роботи відбудеться завтра о 10-й ранку", – сказав спікер парламенту Андрій Парубій близько 10:25, так і не відкривши засідання.

Він сказав, що треба провести консультації, "щоб ми змогли вийти на рішення, які розблокують нашу роботу".

"Завтра відповідальний, важливий день, у нас велика кількість законів, необхідних для зміцнення національної безпеки й оборони, для виведення країни (з кризи)", – сказав Парубій.

"Ми воюючий парламент, який має працювати й захищати Україну. Завтра о 10 ранку всіх депутатів чекаю у Верховній Раді", – заявив він.

Стоячи біля заблокованої трибуни парламенту в оточенні депутатів спікер привітав із днем народження Людмилу Денисову.

Він побажав активної роботи в комітетах, щоб у четвер Верховна Рада провела повноцінну роботу.

Вранці у середу народні депутати з фракцій "Батьківщина", Радикальної партії й група позафракційних продовжили блокувати трибуну й президію Верховної Ради.

Напередодні, 5 липня, Парубій достроково закрив вечірнє засідання парламенту у зв'язку з блокуванням парламентської трибуни двома фракціями.

Олег Ляшко заявляв, що його фракція разом із "Батьківщиною" блокуватимуть трибуну й президію, вимагаючи створити слідчу комісію ВР щодо тарифів, ухвалити закон про те, що весь газ вітчизняного виробництва має йти на потреби ЖКГ, а також про розслідування корупції й офшорів вищих посадових осіб України.

У середу лідер Радикальної партії заявив, що керівники фракцій домовилися, що Парубій закриє пленарне засідання 6 липня й продовжить консультації, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Олена Рощенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування