Найєм про вступ у ДемАльянс: Це не ми прийшли в партію, це партія нас поглинула

Субота, 9 липня 2016, 12:45

Нардеп Мустафа Найєм, про вступ якого у партію "ДемАльянс" стало відомо на з'їзді політсили 9 липня, заявив, що шкодує, що не  зробив цього рік чи два тому. 

Про це він заявив під час виступу на з'їзді партії. 

"Потрібний був той досвід, який зараз в нас є у парламенті, щоб зрозуміти, - те, про що ми говорили роками, без команди не зробити. Ми сподівалися, що наших слів, наших зусиль і дій вистачить. Цього не достатньо. Те, що зараз відбувається (вступ до "ДемАльянсу") це не ми прийшли в партію, це партія нас поглинула" ,- зазначив Найєм.

У свою чергу нардеп Сергій Лещенко заявив про корупцію в українській політиці та зазначив, що Україна "приречена боротися з корупцією". 

Також наредп висловив припущення про проведення дострокових парламентських виборів.

"Все вказує на те, що ми впевнено рухаємося до дострокових виборів. Цей парламент не відповідає інтересам суспільства і головне - принцип його обрання був повністю корупційним: через мажоритарку ми знову запустили вірус корупції у політичний організм. Не можна обманювати самих себе: цей парламент був приречений", - зазначив Лещенко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За словами нардепа, наразі тривають переговори з партіями, які створюються у "середовищі колишніх співробітників прокуратури і грузинської команди".

За його словами, після їх завершення можна буде говорити про остаточний формат участі нових партій у майбутніх виборах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News