Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики з мінометів продовжують обстрілювати житлову Авдіївку - прес-центр АТО

Вівторок, 2 серпня 2016, 19:43

Проросійські бойовики продовжують мінометний обстріл житлових кварталів на Донбасі, а з початку доби та впродовж дня здійснили 28 обстрілів позицій ЗСУ.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО у вівторок.

"Ворог продовжує мінометний обстріл житлових кварталів Авдіївки та Опитного. Зафіксовано сім обстрілів загальною чисельністю 68 мін, з них 5 калібру 120 мм, що заборонений Мінськими домовленостями", - повідомили у прес-центрі.

"З початку доби та впродовж дня зафіксовано 28 обстрілів наших позицій з боку російських окупаційних військ, у тому числі з важкої артилерії", - сказано у повідомленні.

Вказується, що на Донецькому напрямку по Пісках бойовики застосували важку артилерію 152 калібру.

"Епіцентром бойових дій залишаються позиції в районі Авдіївки. Тут загарбники неодноразово обстріляли наші позиції зі 120 та 82 мм мінометів. Великокаліберні кулемети окупанти використали поблизу Троїцького. З 82 мм мінометів та гранатометів різних систем ворог бив по Кіровому та Луганському", - сказано у повідомленні.

"На Маріупольському напрямку російські окупанти зі 120 та 82 мм мінометів вели вогонь по укріпленнях в Красногорівці та Талаківці. В районі Мар’їнки ворог застосував танк, вогонь гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї", - повідомляє прес-центр.

Військові повідомляють, що на Луганщині біля Новозванівки вівся мінометний вогонь по українських воїнах, у тому числі з мінометів 120 мм калібру, зафіксовано вогонь снайпера.

Як відомо, раніше прес-центр АТО повідомляв, що в районі Авдіївки Донецької області ситуація загострилась.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування