Гірські райони Індії й Непалу рекомендують оминати через повені

Четвер, 4 серпня 2016, 12:46

Громадянам України рекомендують утриматися від відвідування гірських районів Індії та Непалу у зв'язку з повенями і зсувами, викликаними мусонними дощами.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ, передають "Українські новини".

"У зв'язку з тривалими мусонними дощами, які викликали повені та зсуви в гірських районах Індії й Непалу, і жертвами яких стали вже кілька десятків людей у кожній із цих країн, посольство України в Республіці Індія рекомендує громадянам України утриматися від відвідування гірських районів Індії (штати Уттаракханд, Хімачал-Прадеш і північно-східні регіони) і Непалу до поліпшення погодних умов", – зазначає МЗС.

Міністерство рекомендує не віддалятися від маршруту головних автомобільних трас у разі перебування в зазначеній місцевості.

Відомство інформує, що період мусонів триває щорічно з червня до вересня, і під час нього слід уникати подорожей у високогірні райони цих країн.

Раніше МЗС рекомендувало бути обережними тих українці, які їдуть у Ріо-де-Жанейро на Олімпійські й Паралімпійські Ігри через криміногенну й епідемічну ситуацію у Бразилії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування