Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рух на адмінкордоні з Кримом поновлено через "Чонгар"

Неділя, 7 серпня 2016, 11:16
Рух на адмінкордоні з Кримом поновлено через Чонгар

Рух на адмінкордоні з анексованим Кримом відновлено.

Про це на своїй сторінці у Facebook з посиланням на главу Держприкордонслужби Віктора Назаренко повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука.

"Щойно мав дві розмови з головою Прикорднної служби Віктором Назаренком. Спочатку він мені розповів, що окупанти проводять якісь свої "навчання". Наші напоготові. Через 5 хвилин Віктор зателефонував мені: "Рух на кордоні з окупованим Кримом поновлено", - повідомив Тука.


Як повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна" речник ДПСУ Олег Слободян, рух з території анексованого Криму на материкову Україну через пункти пропуску почав відновлюватися близько 11:00.

За його словами, причини припинення руху зранку 7 серпня ДПСУ не відомі.

За даними ДПСУ, пропускні операції у напрямку КПВВ "Чонгар" було відновлено російською окупаційною владою близько 10:50. 

"У напрямку контрольних пунктів в’їзду-виїзду  "Чаплинка" та "Каланчак" пропуск осіб та транспортних засобів не здійснюється", - повідомили у Держприкордонслужбі. 

Як відомо, раніше у ДПСУ повідомили, що 7 серпня близько 7:00 російська окупаційна влада із невстановлених причин призупинила здійснення пропускних операцій громадян та транспортних засобів на адмінмежі з Кримом.

Повідомлялося, що на півночі Криму в районі міст Армянськ та Джанкой помічено скупчення військової техніки РФ, Джанкой очеплений військовими з танками та іншою технікою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування