Суд арештував маєток одіозного Кузьміна

Вівторок, 9 серпня 2016, 12:59
Суд арештував маєток одіозного Кузьміна

Печерський райсуд Києва наклав арешт на маєток екс-першого заступника генпрокурора часів Віктора Януковича – Рената Кузьміна у Пущі-Водиці під Києвом.

Відповідне рішення суд прийняв 17 червня.

В ухвалі наводиться позиція слідства, згідно з якою Кузьмін отримав цю ділянку та побудував ні ній великий маєток незаконно, шляхом "зловживання службовим становищем службовими особами Державного управління справами, Комплексу відпочинку "Пуща-Водиця" та Київської міської державної адміністрації".

Арешт був накладений на житловий будинок, підвали, гараж, навіси, бесідку та інші споруди на території маєтку.

 

В ухвалі не називаються імена чи посади людей, однак про те, що мова йде саме про маєток Кузьміна, свідчать дані Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, опубліковані виданням "Наші гроші", згідно з якими, це рішення суду стосується будинку, що належить Лідії Григорівні Шумаковій.

 

Співрозмовник УП у ГПУ також підтвердив, що мова йде про Кузьміна.

"Це майно було на Кузьміна, але потім він переписав його на родичів, так що, фактично, це справа щодо Кузьміна", – сказав співрозмовник.

У вересні 2015 року стало відомо, що саме на це ім'я був переписаний маєток Кузьміна. За даними "Слідства.інфо", мова йде про тещу Кузьміна.

Детально про маєток Кузьміна можна почитати тут.

Олег Шанковський, УП

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування