Топ-менеджера "Укрпошти" й раніше звинувачували в корупції - ЗМІ

Субота, 3 вересня 2016, 17:42
Топ-менеджера Укрпошти й раніше звинувачували в корупції - ЗМІ

Топ-менеджером "Укрпошти", якого підозрюють в розтраті понад 1,1 млн грн державних коштів, виявився Олександр Кліонський, якого раніше вже звинувачували в корупційних злочинах.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив начальник відділу прокуратури Києва Олександр Кравець.

"Сьогодні вручено клопотання про обрання йому запобіжного заходу. Воно буде розглядатися в понеділок у Шевченківському районному суді м.Києва", - зазначив Кравець.

При цьому він підкреслив, що Кліонський підозрюється по ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинена в особливо великих розмірах), а санкціями цієї статті передбачається від 7 до 12 років позбавлення волі.

Телеканал зазначає, що Кліонський був одним з керівників держпідприємства "Укрпошта", який залишався в керівництві компанії з часів Януковича. Його підозрювали в організації на "Укрпошті" тендерів з підставними компаніями і за завищеними цінами.

Як повідомлялося, в суботу прокуратура Києва повідомила про підозру колишньому виконувачу обов'язків директора з технічної політики УДППЗ "Укрпошта" за фактом розтрати державних коштів під час закупівлі в розмірі 1,1 млн грн.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...