Обама: США та Британія продовжать чинити опір агресії Росії в Україні

Неділя, 4 вересня 2016, 13:48
Обама: США та Британія продовжать чинити опір агресії Росії в Україні

Президент США Барак Обама заявляє, що Сполучені Штати та Велика Британія продовжать чинити опір російській агресії в Україні.

Про це він сказав на спільній прес-конференції з прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей у Гуанчжоу (Китай) перед початком саміту "Великої двадцятки".

Президент США сказав, що, незважаючи на те, що Британія дотримується курсу на вихід з Європейського Союзу, обидві країни підтверджують існування особливих двосторонніх відносин, і ці відносити будуть і надалі міцнішати.

Обама наголосив, що у питаннях безпеки Британія під керівництвом Мей підтверджує рішучу прихильність трансатлантичній безпеці.

"Ми союзники в НАТО, і ми сприймаємо світ однаковим чином. Ми продовжимо чинити опір російській агресії в Україні. Ми продовжимо протидіяти кіберзагрозам. Ми і надалі старанно працюватимемо для викорінення терористичних мереж і співпрацюватимемо, щоб знищити ІДІЛ", - зауважив Обама.

В свою чергу голова британського уряду підтвердила, що обидві країни поділяють однакові цінності свободи, відкритості та толерантності.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування