Путін заявив, що майбутній президент РФ має бути з молодих

Понеділок, 5 вересня 2016, 12:05

Президент Росії Володимир Путін заявив, що поки не вирішив, чи братиме участь у виборах 2018 року, але вважає, що майбутній лідер РФ повинен представляти більш молоде покоління.

Про це він заявив в інтерв'ю Bloomberg.

На питання про причини його настільки довгого перебування в керівництві країни він сказав, що "завжди намагається відчувати настрої людей, відчувати їх потреби, їхні настрій на форми, способи розв'язання завдань, на їх пріоритети, і орієнтуватися, насамперед, на це".

Путін переконаний, що майбутній російський лідер повинен представляти більш молоде покоління. Свою потенційну участь в президентській гонці 2018 року він не став коментувати далі. "Я поки нічого для себе не вирішив", — сказав президент РФ. Він пояснив, що спочатку потрібно пройти майбутні парламентські вибори, "подивитися на результат".

Коментуючи нещодавні призначення главами регіонів колишніх силовиків, президент зазначив, що таке відбувається не в перший раз", "головне, щоб людина хотіла рости, був би здатний до цього зростання, хотів би служити своїй країні".

Як відомо, наступні вибори президента РФ повинні відбутися у 2018 році. Відповідно до конституції РФ, Путін має право балотуватися на черговий термін.

Путін обімає пост президента РФ з травня 2012 року. Перед цим він також був президентом у 2000-2008 роках.

Новая газета

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування