Порошенко: "Моторола" відповість за вбивство українських військових

Понеділок, 5 вересня 2016, 16:35
Порошенко: Моторола відповість за вбивство українських військових

Президент Петро Порошенко впевнений в залученні до кримінальної відповідальності бойовика з позивним "Моторола".

Про це він заявив під час вручення ордену "Золота Зірка" Героя України матерям двох загиблих воїнів - солдата Ігоря Брановицького та капітана Сергія Колодія, сказано у повідомленні на сайті президента.

Говорячи про Брановицького, який потрапив у полон, Порошенко сказав: "Завдяки героїзмові Ігоря, десятки українських поранених воїнів вдалося врятувати".

"Під час допитів, у порушення усіх міжнародних конвенцій за особисту незламність та непокору терористам, Ігор був особисто застрелений одним з нелюдів-бандитів з позивним "Моторола", - сказав він.

"Не буде прощення. I цей нелюд буде притягнутий до відповідальності. Він відповість за смерть українського Героя", - наголосив Порошенко.

Як відомо у минулому році Україна звернулася до Інтерполу з проханням про оголошення у розшук росіянина Арсенія Павлова з прізвиськом "Моторола".

У червні 2016 року стало відомо, що Інтерпол відмовив у розшуку Павлова, який, як вказують свідки, міг вбити полоненого захисника донецького аеропорту Ігоря Брановицького.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...