Речник Луценка "соромиться", що той взяв Грановського на Кіпр

Понеділок, 5 вересня 2016, 20:40

Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган видалила фотографію, яка свідчила про те, що Юрій Луценко їздив з робочим візитом до Кіпру разом із неформальним куратором фракції БПП Олександром Грановським.

Про це повідомляє журналіст Михайло Ткач.

"Лариса Сарган опублікувала в фейсбуці звіт з фотографіями про "робочий візит" Луценка на Кіпр. На одному з фото праворуч від Луценка сидів народний депутат Грановський. Щойно я дописав пост для такої знакової фотографії, як прес-секретар Генпрокурора видалила її. Решта фото залишилися, а фото на якому зображений депутат Грановський - вже немає", - написав він на Facebook.

Журналіст повідомив, що встиг зберегти фото і зробити кілька скріншотів, які опублікував на своїй сторінці у соцмережі.

Водночас на Facebook Сарган дійсно відсутня фотографія із Грановським.

Прес-секретар Луценка розмістила інформацію, що на Кіпрі керівник ГПУ  зустрівся зі своїм колегою генпрокурором Костасом Клерідісом.

"Учасники заходу погодили подальші напрями спільних зусиль у протидії корупції та відмиванню коштів, зокрема під час розслідування злочинів, скоєних колишніми високопосадовцями України та їх оточенням", - зазначила вона.

Окрім того, депутат Грановський вже відреагував на публікацію Ткача, пояснивши, що особисто організовував зустріч Луценка та Клерідіса. Саме тому і поїхав у відрядження разом із генпрокурором.

"Жодних інших мотивів, в тому числі прихованих, немає, бути не може, тож  попрошу ставитися з повагою до праці і часу інших людей", - написав він на Facebook.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування