На будівництві у Києві увечері кидали димові шашки – поліція

Четвер, 8 вересня 2016, 22:55

У Києві на місці протистояння через плани забудови ділянки на Святошинському провулку, 2, знову зібрався натовп.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, ввечері на провулок Святошинський прийшло кілька десятків активістів, які намагалися увірватися на територію будівництва, вони почали кидати піротехнічні засоби та димові шашки. У відповідь охоронці та працівники будівельного майданчику запалили шини.

Співробітники поліції втрутилися у конфлікт і врегулювали ситуацію.

"Наразі з учасниками інциденту правоохоронці ведуть переговори. Із офіційними заявами до поліції ніхто не звертався", - зазначили у прес-службі.

Начальник Головного управління Нацполіції у Києві Андрій Крищенко розповів, що одного із учасників конфлікту доставили до управління поліції.

"Інформація щодо потерпілих уточнюється. Поліція не стає ні на чию сторону, наше завдання – забезпечити правопорядок і не допустити тяжких наслідків", - сказав він.

Як відомо, конфлікт триває з 5 вересня.

Тоді на автостоянці невідомі заварили браму, у результаті чого там заблокованими лишилися автомобілі місцевих мешканців. Згодом автомобілі забрали з паркінгу.

Сам забудовник ПАТ "ХК" "Київміськбуд" наголошує, що будівництво на вулиці Святошинській відбувається законно. Компанія оприлюднила документи, що підтверджують законність робіт.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування