Кабмін призначив Князєва главою Нацполіції

Середа, 8 лютого 2017, 11:32
Сергій Князєв
mvs.gov.ua

Кабінет міністр призначив генерала поліції третього рангу Сергія Князєва керівником Національної поліції України.

Таке рішення уряд прийняв у середу.

Представляючи обрану кандидатуру міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про досвід роботи Князєва.

"Він зараз працює начальником департаменту карного розшуку Національної поліції України…освіта вища юридична, загальний стаж роботи в правоохоронній системі 28 років, має вчене звання кандидата юридичних наук, кавалер ордена Данила Галицького", - сказав він.

"Сергій Князєв має багаторічний досвід роботи в карному розшуку, пройшов шлях від оперуповноваженого Білої Церкви до керівника кримінальної поліції Київської області, за останні три роки Князев успішно керував обласними управліннями Закарпатської, Рівненської областей, був першим заступником в Донецькій області", - додав Аваков.

Він додав, що Князев має також бойовий досвід у зоні АТО.

Князєв, виступаючи на засіданні уряду, сказав, що "непримиренна боротьба із злочинністю і продовження реформ – це основний девіз і основні завдання", які буде покладено перед ним і більш як 100-тисячним колективом.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав "дуже важливим" послужний список Князєва і його досвід роботи у карному розшуку.

Як відомо, раніше на розгляд міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова члени Консультативної комісії подали кандидатури Костянтина Бушуєва, Андрія Вишневського та Сергія Князєва.    

У власності Вікторії Князєвої, що є колишньою дружиною єдиного кандидата на посаду голови Національної поліції Сергія Князєва, перебувають сім квартир та елітний автопарк.

Олександр Шумілін, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування