У секторі "М" противник застосував бронетехніку – штаб АТО

Понеділок, 2 жовтня 2017, 13:03

Минулої доби 1 український військовий загинув у зоні проведення антитерористичної операції.

Про це на брифінгу 2 жовтня повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник

"За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, поранених не було. Інцидент стався в Богданівці на маріупольському напрямку внаслідок підриву на міні протипіхотній ОЗМ-72", – повідомив Мотузяник.

Загалом на маріупольському напрямку неспокійно в неділю було в Новотроїцькому та на ділянці фронту Павлопіль – Широкине. У Павлополі стався мінометний обстріл. У Новотроїцькому та Гнутовому трапилися найсерйозніші збройні інциденти, під час яких ворог застосовував бронетехніку.

Всього за минулу добу на маріупольському напрямку сталося 7 ворожих обстрілів. У всіх випадках українські війська відкривали вогонь у відповідь, наголосив Мотузяник.

На донецькому напрямку, за словами полковника, основні бойові дії велися в Зайцевому та Авдіївці. Окупанти активізувалися після 18 години, до того на фронті було спокійно. Найпотужніший обстріл стався в авдіївській промзоні; вогонь вівся з боку Ясинуватої протягом більше ніж трьох годин.

Також противник один раз порушив режим тиші у Верхньоторецькому. На світлодарській дузі та в Донецькому аеропорту 1 жовтня було спокійно.

Всього за минулу добу на донецькому напрямку сталося шість ворожих обстрілів. У більшості випадків українські війська відкривали вогонь у відповідь.

За даними штабу АТО на луганському напрямку стався один ворожий обстріл у Кримському. Він тривав 20 хвилин. Важке озброєння не застосовувалося.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування