Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До України не пустили члена гурту "А’Студіо"

Понеділок, 5 лютого 2018, 10:05

Співробітники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску "Київ" у столичному міжнародному аеропорту не пропустили російського композитора, члена гурту "А’Студіо".

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Зазначається, що ввечері 4 лютого в аеропорту "Київ" під час оформлення пасажирів рейсу "Фарнборо-Київ", співробітники ДПС виявили громадянина РФ щодо якого була інформація про незаконні відвідини ним окупованого Криму.

У прикордонній службі повідомляють, що після перевірки інформації, з'ясувалося, що російський артист був з гастролями у Криму у листопаді 2016 року.

"Наразі російському артисту заборонено в’їзд в Україну строком на 3 роки, через кордон не пропущено та відправлено рейсом до Алмати", - сказано у повідомленні ДПС.

У прикордонній службі не повідомили, кого саме з членів колективу не пустили до України. Наразі у гурті троє учасників - Байгали Серкебаєв, Володимир Миклошич та Кеті Топурія. 

 

Там додали, що  у минулому  році було виявлено 817 іноземців – діячів культури та мистецтва, які, можливо, незаконно перебували на ТОТ АР Крим. Із них 104-м заборонили в’їзд в Україну.

Раніше повідомлялося, що міністерство культури України опублікувало перелік діячів культури, які можуть створювати загрозу національній безпеці України.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування