Рятувальники попереджають про заметілі у суботу

П'ятниця, 2 березня 2018, 08:25
Рятувальники попереджають про заметілі у суботу

3 березня внаслідок переміщення активного циклону очікуються складні погодні умови по всій території України.

Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

У Черкаській, Полтавській, Харківській і Сумській областях очікується сильний сніг і хуртовини; у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Кіровоградській та Дніпропетровській областях – сильний сніг з дощем, в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, вдень в Кіровоградській, Дніпропетровській та Донецькій областях – налипання мокрого снігу та ожеледь вночі.  

У Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Черкаській, Полтавській, Харківській, Донецькій, Луганській та Сумській областях у суботу прогнозують пориви вітру 15-20 м/с. 

"Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, ускладнення роботи електричних мереж, комунального господарства", - попередили у ДСНС.

Станом на ранок 2 березня залишається обмеженим в'їзд вантажівок до Кропивницького та Миколаєва. Водночас рух автомобільного транспорту на автодорогах забезпечено.

Аеропорти та морські торговельні порти працюють у штатному режимі.

Залишаються знеструмленими 33 населені пункти у 5 областях (Донецька – 12, Запорізька – 16, Луганська – 3, Дніпропетровська – 1, Чернігівська – 1). 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...