Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Полтавській міськраді зчинилися бійки: в місті сніговий колапс

Середа, 7 березня 2018, 13:03

У Полтавській міській раді сталися сутички між активістам та чиновниками, засідання виконкому перенесли на невизначений час.

Про це повідомляє місцеве видання "Полтавщина".

Зазначається, що 7 березня до приміщення міськради прийшли люди, обурені транспортним колапсом у місті.

Депутат міськради від ВО "Свобода" Юліан Матвійчук повідомляє, що протестувальники вимагають звіту профільного заступника з питань ЖКГ Андрія Ляміна. В місті сніговий колапс.

Активісти принесли з собою пачки солі та піску.

 

Начальник управління з питань звернень громадян Ігор Верига виніс із зали ці "подарунки", після чого спалахнув конфлікт і бійка.

Правоохоронці протягом 5 хвилин стояли між сторонами конфлікту. Чиновник попросив затримати осіб, які його побили, але поліція нікого не затримала, зазначає видання.

Приблизно о 10:20 Верига оголосив у залі засідань, що засідання виконкому переноситься на 12:00. Після оголошення перерви активісти почали кричати, що залу для засідань потрібно заблокувати. Виникла друга бійка – між Веригою та активістом Олександром Масюком.

Також побилися активіст Євген Мавлетбаєв та керівник апарату міськради Роман Мельник.

Після інциденту працівників випустили із зали засідань. Паралельно розпочалося блокування руху транспорту вулиці Соборності. Через кожні п’ять хвилин блокувальники дозовано пропускали транспорт, в першу чергу "швидкі".

 
 

Видання зазначає, що раніше міський голова Олександр Мамай допустив можливість внесення в порядок денний міськвиконкому питання про повторне підвищення тарифів у громадському пасажирському транспорті.

Така відповідь стала наслідком рішення Полтавського окружного адмінсуду про призупинення рішення виконкому стосовно підвищення тарифу до 5 грн. Однак у порядку денному засідання 7 березня цих додаткових питань не було.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...