Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У КМДА запевняють, що тендер на ремонт Шулявського мосту провели законно

Понеділок, 2 липня 2018, 21:23

У КМДА заявляють, що процедуру тендеру на реконструкцію Шулявського мосту провели в рамках законодавства.

Про це розповів заступник голови КМДА Дмитро Давтян, йдеться на сайті КМДА.

"Замовником робіт "Реконструкція транспортної розв’язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Гетьмана у Солом’янському та Шевченківському районах м. Києва" було визначене Комунальне підприємство "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва". Підприємство провело процедуру тендеру на виконання зазначених робіт згідно із вимогами чинного законодавства у сфері закупівель", – сказав Дмитро Давтян.

За його словами, про початок процедури закупівлі оголосили в "багатьох засобах масової інформації, тому процедура торгів була максимально публічною".

"Загалом свої тендерні пропозиції подали чотири учасники. За результатами засідання тендерного комітету КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва" пропозиції двох учасників відхилено через порушення вимог законодавства у сфері закупівель", - зазначив Давтян.

За його словами, обидва учасники, пропозиції яких були відхилені, зверталися зі скаргами до Постійно діючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель. Проте за результатами розгляду скарг їм відмовили у задоволенні.

Крім того, у КМДА запевняють, що правомірність відхилення цих пропозицій окремо підтвердили у висновках фахівців Державної аудиторської служби України.

"Зазначу, що, на жаль, багато спекуляцій щодо питання реконструкції Шулявського мосту. І спрямовані вони переважно на те, щоб затягнути початок робіт. Усі ж дії міської влади, наголошую, здійснюються у законодавчому полі", – сказав Давтян.

Раніше "Схеми" повідомляли, що право ремонтувати київський Шулявський міст у непрозорому за конкуренцією тендері отримала фірма пов’язана із нардепом Максимом Микитасем

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...