Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура відкрила провадження через отруєння дітей на Київщині

Вівторок, 3 липня 2018, 21:55

Прокуратура Київської області розпочала кримінальне провадження через отруєння 12 дітей у дитячому таборі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

"Прокуратурою Київської області невідкладно відреаговано на масове отруєння 12 дітей в дитячому оздоровчому таборі санаторного типу "Славутич", за вказаним фактом внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі запевняють, що вживаються всі необхідні заходи для встановлення причин масового отруєння дітей та притягнення винних осіб до відповідальності.

"Слід додати, що в провадженні господарських судів розглядаються справи за позовами прокуратури Київської області щодо повернення майна дитячого табора "Славутич" у державну власність", - додають у відомстві.

Прокуратура Київської області встановила, що товариство, яке орендує державне майно, незаконно провело його реконструкцію та безпідставно оформило право власності на дитячий табір.

Раніше повідомлялося про підозру на отруєння 12 дітей у приватному таборі ТОВ "Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу "Славутич" на Київщині, одна дівчинка в комі.

ТОВ "Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу "Славутич" раніше належав благодійному фонду "Дорога майбутнього", заснованому коханкою екс-президента Віктора Януковича Любов’ю Полєжай.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...