У Франції через загибель хлопця відбулися зіткнення молоді з поліцією

Середа, 4 липня 2018, 05:11

У французькому Нанті відбулися зіткнення між поліцією і групами молодих людей. Причиною інциденту стала загибель молодого хлопця, якого застрелили співробітники поліції.

Про це пише DW.com.

У Нанті ввечері у вівторок, 3 липня, через загибель хлопця, який був застрелений поліцейським під час перевірки автомобіля, молоді люди закидали стражів правопорядку "коктейлями Молотова".

В ході зіткнень молодь попутно спалила кілька автомобілів.

Представник прокуратури назвав ситуацію в районі міста, де відбулися заворушення, "дуже неспокійною і невпорядкованою". За його словами, очікується прибуття додаткових співробітників поліції.

За інформацією поліцейських, ввечері у вівторок молодий чоловік, який перебував за кермом автомобіля, відмовився коритися їхнім вимогам і "зловмисно" направив на них автомобіль.

Поліцейські відкрили вогонь на ураження, і, отримавши вогнепальне поранення в сонну артерію, водій автомобіля помер в лікарні. Розпочато розслідування, мета якого - прояснити "факти і визначити, за яких обставин поліцейський застосував свою зброю", повідомив представник прокуратури.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...