Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наїзд на лідерів одеського НРУ розслідують як замах на вбивство

Четвер, 2 серпня 2018, 13:48

Поліція розслідує як замах на вбивство наїзд вантажівки на машину лідерів одеської організації "Народного руху України" Михайла Кузаконя й Григорія Козьми, в якій вони ледь не постраждали.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

О 10:38 до поліції надійшло повідомлення про те, що в с. Червоний Хутір в автомобіль "Тойота", який стояв на узбіччі дороги, на великій швидкості в'їхала вантажівка.

Внаслідок зіткнення в Овідіопольському районі ніхто не постраждав.

Водій вантажного автомобіля з місця події втік.

На місці події розбираються працівники поліції. Встановлюють обставини події.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 15 та 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Радник голови поліції Одеської області Руслан Форостяк у Facebook зазначив: "Зараз перевіряється, чи справді зловмисники мали намір використати "газон" як спосіб завдати шкоди майну, здоров'ю чи навіть життю активістів, чи це якесь "бухе" ДТП"

"Активісти стверджують, що це спрямований напад, тому до їх інформації ставлення цілком серйозне та уважне", – додав він.

Правоохоронці проводять весь необхідний комплекс оперативних та невідкладних слідчих дій  Слідство веде слідче управління Головного управління Нацполіції.

Вранці 2 серпня машину лідерів одеської організації "Народного руху України" Михайла Кузаконя й Григорія Козьми протаранила вантажівка ГАЗ, вони уникли пошкоджень.

Олена Рощенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування