6 українців, які потрапили у ДТП в Білорусі, продовжили подорож – МЗС

Четвер, 2 серпня 2018, 14:43

Шестеро громадян України, які постраждали в Білорусі в дорожньо-транспортній пригоді, вже отримали необхідну медичну допомогу і продовжили свою подорож

Про це офіційний представник департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич повідомив агентству "Інтерфакс-Україна".

"Постраждалим у ДТП у Білорусі шістьом українцям було надано медичну допомогу, і через незначні травми вони продовжили подорож", – поінформував він.

У свою чергу, канал "NewsOne" повідомив, що більшість із 53 пасажирів не постраждали. Їх поселили в готель – вони чекають на резервний автобус.

2 серпня автобус Ecolines міжнародного сполучення потрапив у ДТП в Оршанському районі Білорусі.

"Подія з автобусом міжнародного сполучення Київ – Таллінн, на борту якого перебували 53 людини – громадяни України, Молдови та Росії, сталася о 4:30 2 серпня" ,– зазначили в Управлінні внутрішніх справ Вітебського облвиконкому.

За попередньою інформацією, водій заснув за кермом і на 186-му км автодороги М8 біля села Світочівка наїхав на світлову опору, після чого автобус перекинувся на бік у кювет за ходом руху.

До лікарні доправили 12 осіб, лікарі серйозних травм у пасажирів не виявили.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування