Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поліція взялася за інцидент з жорстоким побиттям школярки в Одесі

Субота, 4 серпня 2018, 12:32

Поліція Одеської області розслідує побиття школярки групою підлітків, що сталося на території Малиновського району Одеси.

Як повідомили в облуправлінні НП Одещини, 28 липня у мережі Інтернет правоохоронці виявили відео, на якому група неповнолітніх знущається над знайомою. 

На відео - бійка дівчат, одна з яких, схопивши іншу за волосся, завдавала ударів ногами і кулаками. Потерпіла не чинила жодного опору. Підлітки, які стояли поруч, спостерігали за інцидентом, даючи рекомендації, куди і як бити. Подію знімали на телефони кілька школярів.

"Встановлено, що подія мала місце 27 липня на території Малиновського району Одеси. Поліцейські встановили місце, де відбувалося правопорушення та усіх фігурантів правопорушення. Учасники події – знайомі між собою підлітки 13-14 років, які свого часу вчились в одній зі шкіл Малиновського району міста. З’ясовано, що причиною конфлікту між дівчатами став хлопець, який раніше зустрічався з однією із нападниць, а згодом, розірвавши з дівчиною стосунки, почав залицятися до потерпілої", - повідомили у поліції. 

За даними правоохоронців, "спершу дівчата з’ясовували стосунки словесно, а через кілька днів ображена дівчина, заручившись підтримкою подруг, влаштувала своїй конкурентці бійку".

Батьків правопорушниць притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

"Враховуючи, що на відео вбачаються знаки кримінального правопорушення, відомості про подію внесені до ЄРДР за ч.2 ст.296 КК (хуліганство)", - додали у поліції.

 
 

Як зазначив радник начальника ГУ Нацполіціі в Одеській області Руслан Форостяк, варто "звернути увагу на належну оцінку з боку департаменту освіти якості виховання школярів учбовим закладом", оскільки інцидент - "професійна відповідальність директора та класного керівника".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування