Путін в анексованому Криму подивився балет і "сумне видовище"

Неділя, 5 серпня 2018, 09:06
Путін в анексованому Криму подивився балет і сумне видовище

Президент РФ Володимир Путін у суботу побував в анексованому Криму, де відвідав вечір-відкриття Другого міжнародного музичного фестивалю "Опера в Херсонесі".

Про це повідомляє прес-служба президента Росії, зазначаючи, що фестиваль пройде 10-12 серпня на території музею-заповідника "Херсонес Таврійський" у Севастополі.

 
Фото прес-служби президента РФ

"Президент був присутній на гала-концерті зірок світового балету, які виконали партії з вистав "Корсар", "Жизель", "Лебедине озеро", "Дон Кіхот". Після закінчення концерту Путін коротко поспілкувався з артистами", - повідомляє прес-служба.

 

Також повідомляється, що пізніше разом з митрополитом Тихоном Путін побував у Володимирському соборі, де "тривають відновлювальні роботи".

Президент РФ також обговорив із заступником голови уряду Росії Ольгою Голодець і "губернатором Севастополя" Дмитром Овсянніковим хід роботи над проектом музейного та театрально-освітнього комплексів у Севастополі.

 

Дивлячись на фотографії земельних ділянок, де планується побудувати комплекси, Путін сказав: "Сумне видовище".

"Це м'яко сказано - сумне. Тобто не тільки в культуру кілька десятків років кошти не вкладалися", - відповіла йому Голодець.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...