Суд дав 4 роки колишньому міліціонеру за вбивство матроса

Вівторок, 7 серпня 2018, 13:03

Суд дав 4 роки тюрми 42-річному чоловіку, визнавши його винним у неумисному вбивстві матроса Військово-морських сил України у серпні 2017 року в Одеській області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одещини.

"Попри невизнання обвинуваченим своєї провини, судом було надано належну правову оцінку зібраним під час досудового розслідування доказам, а саме показам потерпілої, свідків, допитаним у судовому засіданні, висновкам експертиз, а також іншим зібраним доказам", - розповідають у відомстві.

За інформацією одеського видання "Думская", вирок 6 серпня виніс Великомихайлівський районний суд Одеської області. Термін за вбивство матроса Арслана Шейхова отримав колишній міліціонер Володимир Злой.

 
Володимир Злой
фото: "Думская"

Він визнаний винним у вбивстві через необережність (ч.1 ст.119 Кримінального кодексу). Мінімальне покарання за цією статтею - обмеження волі на 3 роки, максимальний - тюремне ув'язнення на 5 років.

Прокуратура наполягала на 4,5 роках колонії, захист просив звільнити Злого. Суддя Наталя Чернецька зупинилася на реальному, але не максимальному терміні.

Вирок пообіцяли оскаржити обидві сторони.

Як повідомлялося, 11 серпня 2017 року в Одеській області було вбито військовослужбовця Військово-морських сил Арслана Шейхова. Трагедія сталася у с. Єгорівка Роздільнянського району Одещини.

Під час огляду тіла було виявлено множинні садна на тілі та голові, переломи носа і черепа, але судмедексперт заявив, що смерть Шейхова настала в зв'язку з тим, що він захлинувся блювотними масами.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування