Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Динамо" у кваліфікації Ліги Чемпіонів втрачає перемогу у матчі зі "Славією"

Вівторок, 7 серпня 2018, 22:36
Динамо у кваліфікації Ліги Чемпіонів втрачає перемогу у матчі зі Славією
twitter.com/slaviaofficial

Київське "Динамо" у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів на виїзді зіграло унічию 1:1 з празькою "Славією".

Матч проходив у Празі, 7 серпня.

За 34-градусної спеки обидві команди не показали великих швидкостей, як і не було багато моментів біля воріт обох команд. Вже на стартових хвилинах першого тайму динамівці Києва мали забивати у ворота "Славії". Після пасу від Циганкова з флангу Беседін з метрів 8-ми примудрився влучити у ногу воротаря чехів.

З хвилини 20-ї "Славія" перехопила ініціативу і "Динамо" весь матч відбивалося. У перші 45-ть хвилин найнебезпечнішим був удар Шкоди головою, який взяв Бойко. Також варто відзначити дальні постріли Стоха та Соучека, котрі були близькі до цілі.

У другому таймі "Динамо" знову грає другим номером. У господарів поля небезпечно пробивали Стох та Хюшбауер. На 82-й хвилині "Динамо" таки забиває свій гол. Після розіграшу стандарту чехи були спантеличені появою на полі ще одного м`яча, і Сидорчук перикинув м`яч на вільного Вербича, той увійшов в карний майданчик і переграв воротаря "Славії" - 0:1.

Після пропущеного голу "Славія" мала гарний шанс зрівняти рахунок. Після подачі кутового Делі пробивав головою з метрів 8-ми і не влучив у ворота. У доданий час чехи таки дотисли "Динамо". У штрафному майданчику Кендзьора кинувся в ноги форварду "Славії", який перебував сам перед Бойком і суддя вказав на пенальті. З 11-метрів Хюшбауер пробив у верхній кут воріт - 1:1.

Матч-відповідь пройде за тиждень у Києві.

Микола Аврамчук для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...