Під Дніпром автобус зіткнувся з легковим авто, є загиблі і травмовані

Середа, 8 серпня 2018, 00:56

Ввечері 7 серпня на перехресті поблизу с. Лобойківка Петриківського району Дніпропетровської області зіткнулися рейсовий автобус та легковий автомобіль, внаслідок чого  дві людини загинуло, 16 травмованих.

Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Зазначається, що загинули чоловік та жінка, які їхали у рейсовому автобусі сполученням  "Дніпро – Кам`янське".

 
 

За даними керівника Державної служби з надзвичайних ситуацій Дніпропетровщини Андрія Кульбача, травми отримали 16 людей, 11 з яких знаходяться на стаціонарному лікуванні у КЗ "Кам'янська міська лікарня ШМД", ще три людини лікуються амбулаторно та ще двоє постраждалих обстежуються у КЗ "Міська клінічна лікарня №6" м. Дніпро.

Він зазначив, що рятувальники вже завершили ліквідацію наслідків ДТП, підняли автобус. Наслідки аварії, за його словами, жахливі.

За попередньою інформацією, 34-річний водій автомобіля "Audi" не надав автобусу перевагу в русі, внаслідок чого сталося зіткнення, після чого автобус перекинувся на бік.

Наразі за даним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...