Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві спіймали на хабарі одного з керівників фіскальної служби

Четвер, 9 серпня 2018, 10:32

Правоохоронці затримали у Києві за підозрою в отриманні хабара керівника одного з департаментів Державної фіскальної служби.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Сьогодні, 9 серпня, оперативники управління захисту економіки в місті Києві спільно з прокуратурою міста Києва затримали посадовця. 20 тисяч доларів США неправомірної вигоди вимагав останній від представника комерційної структури", - розповідають у відомстві.

Зазначається, що гроші фіскал вимагав за сприяння у проведенні аудиту підприємства та його подальше закриття.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу, за якою фігуранту загрожує від 5 до 10 років тюрми з конфіскацією майна.

Як повідомив у Facebook генеральний прокурор Юрій Луценко, чиновника "затримали на гарячому". Він працює начальником департаменту податків і зборів з фізичних осіб ДФС.

"Чиновник сплутав збори і побори. За зменшення штрафних санкцій з трьох підприємців вимагав 20 тис. дол", - пише генпрокурор.

Згідно з інформацією на сайті ДФС, директором департаменту податків і зборів з фізичних осіб є Павло Дроняк. Працює в податкових органах з 2007 року.

 
Павло Дроняк
 
 
 

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування