Тимошенко: Олігархи ніколи мене не підтримували

Четвер, 20 вересня 2018, 18:58

Лідерка партії "Батківщина" Юлія Тимошенко, яка планує балотуватися у президенти України, заявляє, що ніколи не мала підтримки олігархів.

Про це вона сказала в інтерв’ю газеті Washington Post, витяги з якої опубліковано на сайті видання в рубриці Global Opinions.

"Олігархи ніколи мене не підтримували. Все своє політичне життя я боролася з системою, основну вигоду від якої отримували олігархи. На кожних виборах вони об'єднувалися проти мене, тому що розуміли, що якщо я переможу, вони перестануть наживатися на близькості до державного бюджету і доступі до природних ресурсів та економіки України" – стверджує Тимошенко.

Чинного президента Петра Порошенка Тимошенко називає "обличчям корумпованої системи правління".

На ремарку, що в Україні всі скаржаться на корупцію, чи поділяє Тимошенко це занепокоєння, і що б вона зробила щодо цього, політик заявила:

"Я відрізняюся від чинного президента майже в усьому. Основна різниця полягає в тому, що на відміну від нього, я ніколи не змішувала бізнес і політику".

Детальніше про те, чим кандидати планують "брати" виборця, читайте у статті "Обери мене. Кандидати у президенти відповідають, чому за них треба голосувати"

Як повідомлялося, Тимошенко планує провести 21 вересня черговий масштабний форум у Києві, де представить "новий економічний курс" країни.

Більше про те, як працюють виборчі штаби чинного президента Петра Порошенка та екс-прем’єрки Юлії Тимошенко читайте в матеріалі УП "Він і Вона".

За даними УП, Тимошенко підтримує контакти з олігархами Рінатом Ахметовим, Віктором Пінчуком, Ігорем Коломойським та Сергієм Льовочкіним.