Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тренер луганської "Зорі" потрапив у ДТП: забрали права

Вівторок, 4 вересня 2018, 13:00
Тренер луганської Зорі потрапив у ДТП: забрали права

Тренер футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб на автомобілі Volkswagen потрапив у ДТП у Запоріжжі, у нього забрали права.

Про це "Українській правді" повідомили джерела у правоохоронних органах.

У прес-службі Патрульної поліції Запорізької області підтвердили факт ДТП за участю Volkswagen, але прізвища водія не називають.

Як повідомила т. в. о. старшого інспектора прес-служби УПП в Запорізькій області Олена Литвинець, аварія відбулася о 10:39 3 вересня на вулиці Гребельній. 

 
фото  zabor.zp.ua

"Сталася ДТП без потерпілих між автомобілями Volkswagen та Renault. Водій Volkswagen не виконав вимоги п.п. 12.1; 13.1 ПДР в наслідок чого сталася ДТП. На водія Volkswagen складено протокол, вилучено водійське посвідчення, видано тимчасовий дозвіл", - сказала Литвинець.

 
фото  zabor.zp.ua

Вона додала, що патрульні склали схему ДТП, відібрали пояснення в учасників, на водія Volkswagen склали протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

 
фото  zabor.zp.ua

"У результаті ДТП авто отримали механічні пошкодження, завдано матеріальних збитків, травмованих немає", - підсумувала Литвинець. 

Ірина Балачук, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування